+381 11 383 70 82 || +381 64 95 3333 7 office@holidaytime.rs

Hotel Best Los Angeles 4*-Salou Hotel sa 4 zvezdica

Opis

Lokacija:
hotel Best Los Angeles je idealno lociran, ne pešačkoj je udaljenosti od centra mesta Salou (oko 1 km), 300 m od plaže Kapeljans a i druga, duža plaža Larga je veoma blizu. Udaljen je oko 4 km od tematskog parka Portaventura sa kojim je dobro povezan gradskim prevozom.

Hotelska ponuda:
dva bazena od kojih je jedan za decu, restoran, bar, igralište za decu, mini klub, animacija, spa, đakuzi, parking, Wi-Fi.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (na upit, uz doplatu), kupatilo.

Ishrana:
polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak, večera) – samoposluživanje, izbor više jela.

Opremljenost:

Sat TV Klima WiFI Fen Mini bar Sef Telefon Balkon/Terasa

Prevoz:

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM BORAVKA – 11 dana (10 noćenja)

1. dan – BEOGRAD – BARSELONA – Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod Šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Barselonu (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.

2. do 10. dan KOSTA DORADA – Boravak i hotelu ili apartmanu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.

11. dan BARSELONA – BEOGRAD. Sobe treba napustiti do 10h. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO

  • prevoz avionom na relaciji Beograd – Barselona – Beograd (carter let);
  • 10 nocenja u hotelu ili apartmanu na bazi odabranih usluga;
  • transferi autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma;
  • usluge predstavnika agencije.

U CENU NIJE URAČUNATO

  • aerodromske i sigurnosne taxe u iznosu od 39.28 evra za odrasle i decu do 12 god. (taksa u Beogradu 15.28 eur, taksa na destinaciji 23 eur, DCV takse 1 eur), i za decu do dve godine iznos od 15 evra – aerodromske i sigurnosne takse (aerodrom Barselona);
  • boravišna taksa, plaća se na recepciji hotela ( 0,5 evra po noći i osobi za hotele 2* i 3*, 1 evro po noći i osobi za hotele 4*, 2.5 evra za hotele 5*, deca do 16 godina ne plaćaju boravišnu taksu);
  • fakultativni izleti;
  • međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
  • sve navedene takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje.

VAŽNE NAPOMENE

Cenovnik je sastavni deo kataloga Leto 2018. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Minimum putnika u porodicnim sobama je uvek dvoje odraslih i dvoje dece U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni-klasican nacin usluživanja, izbor dva do tri jela. Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika. Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a (popust za rane rezervacije) važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slicno) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važeceg cenovnika i naplatu troškova promene. Uslovi važe za sve hotele i apartmane.