+381 11 383 70 82 || +381 64 95 3333 7 office@holidaytime.rs

Hotel HM Dunas Blancas 3*-Playa de Palma Hotel sa 3 zvezdica

Opis

Lokacija:
hotel HM Dunas Blancas se nalazi oko 150 m od 5 km duge peščane plaže u letovalištu Playa de Palma, udaljen oko 6 km od aerodroma i oko 14 km od grada Palma. Hotel ima ukupno 167 soba.

Hotelska ponuda:
kompletno renovirana i prostrana recepcija, restoran, Tapas bar-kafeterija sa terasom, dva otvorena bazena sa morskom vodom, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), Wi-Fi internet (uz doplatu), kupatilo, fen, većina soba ima balkon.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela)

Opremljenost:

Sat TV Klima WiFI Fen Mini bar Sef Telefon Balkon/Terasa

Prevoz:

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA – 11 dana (10 noćenja) ili 12 dana (11 noćenja)

1. dan – BEOGRAD – MAJORKA Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja aviona. Predviđeno poletanje aviona u … Direktan čarter let za Majorku (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.

2. do 9/10. dan MAJORKA – Boravak i hotelu ili apartmanu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.

11/12. dan MAJORKA – BEOGRAD. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO

 •  Avio prevoz na relaciji Beograd – Majorka – Beograd (čarter let);
 •  10 ili 11 noćenja u hotelu ili apartmanu na bazi odabranih usluga;
 • transferi aerodrom-hotel-aerodrom na Majorci;
 • usluge predstavnika agencije. 

U CENU NIJE URAČUNATO

 • Aerodromske i sigurnosne takse (41,3 evra): u iznosu od 31,3 evra za odrasle i decu od 2 do 12 god. (aerodrom Beograd 15,30 evra, aerodrom Majorka 15 evra, DCV takse 1 evro) 
 •  za decu do 2 god. iznos od 15 evra – aerodromske i sigurnosne takse (aerodrom Majorka),
 • taksa avio prevoznika YQ za poskupljenje goriva u iznosu od 10 eur po osobi-  placaju se u agenciji uz aranžman (odrasli i deca  2-12 god.);
 • fakultativni izleti, međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • sve navedene takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnicama organiztora putovanja u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje; individualni troškovi putnika.
 • Turistička taksa: obavezna turistička taksa za Majorku plaća se na licu mesta prilikom prijave na recepciji hotela i cena se razlikuje prema lokalnoj kategorizaciji hotela/apartmana. Cene navedenih turističkih taksi su podložne promeni.
 • Za boravak u hotelima 5*,  5* lux i 4*sup 2 evra po osobi po noći
 • za boravak u hotelima 4* i 3*sup 1,5 evro po osobi po noći 
 • za boravak u hotelima 3*, 2* i 1* 1 evro po osobi po noći.

VAŽNE NAPOMENE

Svi važeći popusti su već uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana. Opise smeštaja koji se ne nalaze u katalogu, možete pogledati na našoj stranici www.holidaytime.rs. Postoji mogućnost korišćenja samo avio prevoza na relaciji Beograd-Majorka-Beograd (bez smeštaja) po ceni od 280 evra za odrasle i 250 evra za decu 2-12 godina. U ove cene nisu uključene aerodromske takse, transferi na Majorki i usluge predstavnika agencije. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika. Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a (popust za rane rezervacije) važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnika i naplatu troškova promene. Uslovi važe za sve hotele i apartmane. Važno: transferi do hotela na istoku i severu ostrva za letovališta Cala d`or, Alcudia, Playa de Muro i sva ostala u ovom delu su direktni šatl busevima, ali bez pratnje predstavnika. Predstavnik obilazi goste u ovim letovalištima jednom u toku boravka.