+381 11 383 70 82 || +381 64 95 3333 7 office@holidaytime.rs

Hotel Panorama Palace 4*-Meta di Sorento Hotel sa 4 zvezdica

Opis

Lokacija:
hotel Panorama Palace se nalazi u mestu Meta di Sorento na steni iznad mora, i zahvaljujući privilegovanoj lokaciji gosti hotela mogu uživati u panoramskom pogledu na more i okolinu. Centar Sorenta je udaljen oko 5 km i do njega se može doći vozom (železnička stanica je udaljena oko 1 km od hotela). Plaža Meta se nalazi ispod hotela, udaljena je oko 600 metara, do nje se može doći pešice stepenicama, ili liftom sa panoramske terase koji je udaljen oko 200 m od hotela (naplaćuje se 50 centi). Ulaz na peščano-šljunkovitu plažu je besplatan a postoji i lido gde se mogu zakupiti ležaljke i suncobrani. Od aerodroma je udaljen oko 50 km.

Hotelska ponuda:
restoran, bar, bazen, terasa iznad mora, solarijum, TV sala, Wi Fi internet.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, frižider, kupatilo sa fenom, balkon ili terasa.

Ishrana:
doručak – samoposluživanje (izbor više jela), ili polupansion – doručak – samoposluživanje (izbor više jela), večera – izbor menija.

Opremljenost:

Sat TV Klima WiFI Fen Mini bar Sef Telefon Balkon/Terasa

Prevoz:

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM BORAVKA – 8 dana (7 noćenja)

1. dan – BEOGRAD – NAPULJ – Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, kod šaltera Filip Travela putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Napulj (oko 100 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.

2. do 7. dan SORENTO – Boravak u hotelu ili apartmanu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.

8. dan NAPULJ – BEOGRAD. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO

  • prevoz avionom na relaciji Beograd – Napulj – Beograd (čarter let);
  • 7 noćenja u hotelu ili apartmanu na bazi odabranih usluga;
  • transferi autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma;
  • usluge predstavnika agencije.

U CENU NIJE URAČUNATO

  • aerodromske i sigurnosne taxe u iznosu od 44.28 evra za odrasle (taksa u Beogradu 15.30 eur, taksa na destinaciji 28 eur, DCV takse 0.98 eur);
  • gradska taksa (plaća se po osobi po noći)- za boravak u hotelu kategorije 3*- 1 evro; u hotelu kategorije 4*- 1,5 evra; u hotelu kategorije 5* – 2 evra za maksimum 7 noćenja – isključivo na recepciji hotela;
  • fakultativni izleti;
  • međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
  • sve navedene takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje.

VAŽNE NAPOMENE

Cenovnik je sastavni deo kataloga Leto 2018. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Minimum putnika u porodičnim sobama je uvek dvoje odraslih i dvoje dece. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni-klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela (osim ako nije drugačije naznačeno). Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika. Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a (popust za rane rezervacije) važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važeceg cenovnika i naplatu troškova promene. Uslovi važe za sve hotele i apartmane.