+381 11 383 70 82 || +381 64 95 3333 7 office@holidaytime.rs

Hotel SAN ANTONIO 4*-St.Paul Bay Hotel sa 4 zvezdica

Opis

Lokacija:
renoviran hotel smešten u centru mesta Qawra, u zalivu St. Paul’s Bay, u blizini prodavnica, pabova i restorana. Udaljen je 150 metara od peščane plaže, od Valete oko 15 km, a od aerodroma 16 km. Dobro je povezan lokalnim prevozom sa ostalim delovima Malte, Valetom, St.Juliansom, Sliemom, autobuska stanica je udaljena 100 metara od hotela.

Hotelska ponuda:
pored pansionskog restorana, hotel ima a la carte Marokanski restoran, 3 bara, po jedan pored bazena i na plaži, prodavnica, menjačnica, internet centar, usluge doktora i servis za pranje i sušenje veša.

Sport i zabava: Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen sa odvojenim delom za decu, unutrašnji bazen, ronilački centar, mini golf, stoni tenis, Spa centar opremljen saunama, đakuzijima, turskim kupatilom, fitnes centrom, prostorijama za masažu i tretmane lepote, mini klub, animacija za odrasle i decu.

Sobe:
ima 416 soba sa kupatilom (tuš/wc), SAT TV, telefonom, klima uređajem, mini barom, sefom i balkonom.

Ishrana:
all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Opremljenost:

Sat TV Klima WiFI Fen Mini bar Sef Telefon Balkon/Terasa

Prevoz:

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan BEOGRAD – MALTA. Čekiranje za let najkasnije dva sata pre poletanja. Poletanje aviona za Valetu oko 17:15 sati (JU 690) Direktan let traje oko 2 sata. Sletanje aviona oko 19:15 sati po lokalnom vremenu. Transfer do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.

2.do predposlednji dan MALTA

Posledniji dan MALTA – BEOGRAD. Transfer na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd u 20:00 sati (JU691). Sletanje u Beograd u 21:55 sati.

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO

  • prevoz avionom na relaciji Beograd – Napulj – Beograd (čarter let);
  • 7 ili 14 noćenja u hotelu ili apartmanu na bazi odabranih usluga;
  • transferi autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma;
  • usluge predstavnika agencije.

U CENU NIJE URAČUNATO

  • Aerodromske i sigurnosne takse (total 95.13 evra) aerodromske i sigurnosne taxe u iznosu od 39.95 evra za odrasle (taksa u Beogradu 20.24 eur, taksa na Malti 18.73 eur, DCV takse 0.98 eur), YQ taksa 44 eur (taksa za poskupljene goriva, a njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivana dva puta mesečno).
  • Sve navedene takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje. Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 god. u dinarskoj protivvrednosti.
  • ECO taksa
  • Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika.
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
  • OBAVEZNA ECO taksa ( „ECO Contribution tax“ ) koja se plaća na licu mesta na recepciji hotela, prilikom check in-a ili check out-a, 0,50 evra po noći po sobi do maksimalnog iznosa od 5 EUR po osobi).

VAŽNE NAPOMENE

Svi važeci popusti su već uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Popusti za decu i odrasle osobe na pomoćnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe. Minimum putnika u porodičnim sobama je uvek dvoje odraslih i dvoje dece. Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 1 putnik. Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a (popust za rane rezervacije) važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slicno) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnika i naplatu troškova promene. Uslovi važe za sve hotele i apartmane. Cenovnik je sastavni deo kataloga Leto 2018. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni-klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela.