+381 11 383 70 82 || +381 64 95 3333 7 office@holidaytime.rs

Španija i Azurna obala 8 dana / 5 noći autobusom – 27.04.2019 Hotel sa 3 zvezdica

Opis

ŠPANIJA I AZURNA OBALA

 

8 dana (5 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 3*) – autobusom

Polazak : 27.04.2019

Povratak: 04.05.2019

 

Barselona– prestonica Katalonije, ubraja se u jedan od najlepših i najkompletnijih gradova Evrope. Različiti sadržaji, čar modernističkog arhitektonskog nasleđa Gaudijevih zdanja, muzeja, parkova, slikovitih kvartova, akvarijuma, stadiona FK Barselone i nekoliko gradskih plaža zaista će Vas ostaviti bez daha i zato preporučujemo, krenite i osvojite je.

Smeštaj

Opis smeštaja:

U Nici je  smeštaj u hotelu IBIS NICE AIRPORT PROMENADE HOTEL 3* -nalazi se u blizini aerodroma, na oko 5km od centra Nice, stanica gradskog prevoza je na oko 70 metara od hotela. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om . U sklopu hotela se nalazi sala za doručak, bar. Usluga: noćenje sa doručkom – kontinentalni . https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0749-ibis-nice-airport-promenade/index.shtml

U Ljoret De Maru je smeštaj u hotelu Copacabana 3* ili sličnom,  nalazi se na oko 500 m od plaže. Centar Lloret de mar je na oko 150 m od hotela. Standardne sobe opremljene sa  TWC-om,TV-om…Hotel raspolaže sa otvorenim bazenom, restoranom, barom . Usluga: noćenje sa doručkom – doručak na bazi švedskog stola. https://www.copacabanalloret.com/

U Kanu  je smeštaj u hotelu  Hotel De France 3*  ili sličnom nalazi se na 300 metara od plaže, u čuvenoj ulici za šoping Ru d’Antib, a od poznate dvorane gde se održava filmski festival udaljen je oko 700 metara. Standardne sobe su opremljene sa TWC-om, TV-om… Hotel raspolaže sa recepcijom, restoranom, barom… Usluga: noćenje sa doručkom – kontinentalni. http://www.hotel-de-france-cannes.com/en/ Zbog saobraćajnih propisa u Kanu  ne  postoji mogućnost prilaska autobusa samom hotelu .

Napomena za smeštaj: -U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.


Opremljenost:

Sat TV Klima WiFI Fen Mini bar Sef Telefon Balkon/Terasa

Prevoz:

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN  putovanja (27.04.2019. subota  ):  BEOGRAD – NICA

Sastanak grupe u 12.45 časova ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na  glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici  „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska   u   13.30 časova. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN (28.04.2019. nedelja  ): NICA

Dolazak u Nicu u prepodnevnim satima. Parkiranje autobusa u blizini hotela.  Odlazak na  panoramsko razgledanje Nice ( odlazak i povratak gradskim prevozom, karta za prevoz se kupuje individualno na licu mesta) – grada koji čini čaroban miks Italijanske i Francuske kulture, gastronomije i arhitekture,  poznatog po čuvenim engleskim šetalištem, Trgu Masena… Slobodno vreme do smeštaja u hotel posle 15 časova (po hotelskim pravilima). Mi  Vam predlažemo šetnju do parka Colline du Château odakle se pruža spektakularan pogled na Zaliv anđela i ceo grad, nakon toga prošetajte poznatim šetalištem duž obale, starim gradom Nice kako biste osetili pravu atmosferu ovog šarmantnog grada… NOĆENJE.

  1. DAN (29.04.2019. ponedeljak): NICA – MONACO – MONTE KARLO – LJORET DE MAR

DORUČAK. U 8.00 h napuštanje hotela i  nastavak puta sa  kraćim zadržavanjem i panoramskim razgledanjem Monaka  i  Monte Karla. Slobodno vreme. Oko 13.00 h je predviđen nastavak putovanja za Ljoret De Mar . Dolazak u Ljoret De Mar u kasnim  večernjim satima. Smeštaj u hotel. NOĆENJE.

4.DAN (30.04.2019.utorak ): LJORET DE MAR – BARSELONA – LJORET DE MAR

DORUČAK. Odlazak za Barselonu –  panoramsko razgledanje grada  iz autobusa: Sagrada Familia, Casa Mila, ulica  la Ramblas, spomenik Kolumbu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja  fakultativnog izleta za stadion  Kamp Nou ( obilazak muzeja svlačionica, kapele, terena, tribina, konferencijske sale,…). Mogućnost odlaska u Akvarijum (ulaznica se plaća naknadno).  Povratak u Ljoret De Mar  u večernjim satima. NOĆENJE.

5.DAN (01.05.2019. sreda): LJORET DE MAR – FIGUERAS – BARSELONA – LJORET DE MAR

DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja i šoping ili  mogućnost organizovanja  fakultativnog izleta za  Figueras, grad jednog od najvećih umetnika naše ere, Salvadora Dalija. Obilazak muzeja ovog slikara.  Povratak u Ljoret De Mar . U poslepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska na izlet u Barselonu.  Slobodno vreme za individualna razgledanja.  U večernjim časovima povratak u hotel.   NOĆENJE.

6.DAN (02.05.2019. četvrtak ): LJORET DE MAR – EKS EN PROVANS – KAN

DORUČAK. Napuštanje hotela. Polazak za Eks en Provans. Panoramski obilazak Eks-a (pešačko razgledanje): bulevar Mirabo sa drvoredom topola, katedrala Sv.Spasitelja, trg Albetras…Slobodno vreme . Nastavak putovanja  ka Kanu  i smestaj u hotel u kasnim večernjim satima  .  NOĆENJE .

  1. DAN (03.05.2019. petak ): KAN  –  BEOGRAD

DORUČAK.  Napuštanje hotela. Šetnja poznatim letovalištem francuske rivijere – videćete  poznato šetalište Kroaset, Filmsku palatu, Srpsku ulicu.Slobodno vreme za individualne aktivnosti  do 17 h  kada je predvđjen polazak za  Beograd. Vožnja kroz Italiju, Sloveniju  i Hrvatsku.

  1. DAN putovanja (04.05.2019. subota ): BEOGRAD

Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko 13.00h (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).Kraj programa.

CENA ARAŽMANA

U CENU JE URAČUNATO

Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama  sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi 1 noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni) u hotelu 3* Nica – Francuska, 3  noćenja sa doručkom  (doručak švedski sto-samoposluženje ) u Hotelu 4* u Ljoret De Maru, 1 noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni) u hotelu 3* – Kan  – Francuska, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.  

U CENU NIJE URAČUNATO

Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja,  fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, obaveznu gradsku komunalnu taksu za Nicu, koja  iznosi  1,50 € po noći po osobi  i plaća se na recepciji hotela, obaveznu gradsku komunalnu taksu za Kataloniju  (koja je  stupila na snagu 01.11.2012.) za hotele 2* i 3* iznosi  0,50 € po noći po osobi; za hotele 4* iznosi  1,00 € po noći po osobi  i plaća se na recepciji hotela koja  iznosi  1,40 € po noći po osobi  i plaća se na recepciji hotela,,  komunalnu taksu za Kan  koja  iznosi  1,40 € po noći po osobi  i plaća se na recepciji hotela, individualne troškove  i ostale nepomenute troškove.

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama:  Kamp Nou – 30 €, Barselona 2 – 15 €, Figueras – 25 € , Aquarium- 20 €.  Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera), i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner. 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.

Moguće plaćanje gotovinom, platnim karticama kao i čekovima građana.

VAŽNE NAPOMENE

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT  i doplata iznosi 105€.  Deca od 0-11,99 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruju popust od 10% . Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

NAPOMENE: U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana ulaska na teritoriju EU. Molimo putnike da vode računa o važnosti putnih isprava, naročito dečijih. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,…… ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta  agencija ne može imati uticaja. Važno obaveštenje – Obaveštavaju se putnici, s`obzirom na postojeću situaciju, uzrokovanu kretanjem velikog broja migranata i vanrednim nepredvidivim okolnostima na pojedinim graničnim prelazima, granični prelaz ili pak zemlja tranzita mogu biti promenjeni, u odnosu na ono što je navedeno u programu putovanja, u zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi molimo da putnici imaju razumevanja i za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: – Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Zbog saobraćajnih propisa u Kanu  ne  postoji mogućnost prilaska autobusa samom hotelu .

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava  pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.