+381 11 383 70 82 || +381 64 95 3333 7 office@holidaytime.rs

Steigenberger Al Dau Beach 5* Hotel sa 5 zvezdica

Opis

LOKACIJA

Verovatno najluksuzniji hotel u oblasti Hurgade udaljen je 5 km od aerodroma, 5 km od Sakale, u pešačkoj zoni. Izlazi na sopstvenu peščanu plažu.

HOTELSKA PONUDA

U sastavu hotela je veći broj restorana i barova u kojima se služe jela najpoznatijih svetskih kuhinja pripremljenih po najvišim standardima. Restorani su rasporedjeni i oko bazena, na plaži, na širokoj terasi sa predivnim pogledom. Veliki je i broj barova, u njima se služe osvežavajuća pića sa svih meridijana. Interesantna je ponuda specijalno oformljenog tima kome se gosti mogu obratiti ukoliko imaju potrebu za specijalnim menijem zbog zdravstvenih razloga, za njih će biti pažljivo sastavljen odgovarajući meni.

Hotel ima nekoliko bazena, zatvoreni bazen, tursko kupatilo, saunu, 10 soba sa specijalnim tretmanima, sobu za relaksaciju, časove aerobika, širok spektar sportske ponude u hotelu i na plaži – svi sportovi motorizovani i nemotorizovani, teniski tereni, prodavnice, salon lepote.

SMEŠTAJ

U okviru hotela je 388 soba, izuzetno ukusno opremljenih. Pored standardnih u ponudi se nalazi i porodična soba koja se sastoji iz jedne velike prostorije prilagodjene smeštaju većih porodica. Tu je i veći broj apartmana, Deluxe soba, vila. Svaki od postojećih tipova soba je moguće rezervisati na upit.

Sve sobe su klimatizovane, imaju telefon, sef (besplatan), mini bar (besplatan, obnavlja se jednom dnevno: 2 piva, 3 osvežavajuća pića, 2 vode i 1 kisela voda), satelitski TV (LCD ekran), fen i tepih na podu.

U ponudi su deluxe sobe u kojima je moguć smeštaj maksimalno 3 odrasle osobe I porodične koje se sastoje od jedne velike prostorije i pružaju mogućnost smeštaja 2 odrasle sobe I 2 deteta do 13 godina.

USLUGA

Usluga  je all inclusive prema hotelskim pravilima.

CENA ARANŽMANA

Opremljenost:

Sat TV Klima WiFI Fen Mini bar Sef Telefon Balkon/Terasa

Prevoz:

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan. Beograd -Hurgada : Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pre poletanja kod šaltera agencije. Prevoz čarter letom
Dolazak u Hurgadu. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. – 10. dan : Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja.
11. dan Hurgada – Beograd: Napuštanje soba do 10 h. Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda (AIR SERBIA).

U CENU JE URAČUNATO

Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd – Hurgada- Beograd,
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluge i tipa sobe naznačene u tabeli,
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
Usluge predstavnika, troškove organizacije putovanja.

U CENU NIJE URAČUNATO

Aerodromske takse u visini od 51,40 EUR ( 21.72 EUR aerodromska taksa Beograd, 21,42 EUR aerodromska taksa Hurgada, 0.98 EUR DCV taksa) ,
plaćaju se u agenciji uz aranžman u dinarskoj protivvrednosti;
DCV je taksa direktorata za razvoj saobraćaja,
YQ taksa ( YQ je taksa za poskupljenje goriva, a njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivana 2 puta mesečno;
Dinarski deo aranžmana (plaćaju je odrasli i deca) u iznosu od 2.999,00 rsd
Deca do 2 godine placaju samo egipatsku taksu u iznosu od 25 EUR
Egipatska viza (25$ po pasošu) plaća se na aerodromu po sletanju u Hurgadu
Sve navedene takse su podložne promeni i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja.
Troškovi fakultativnih izleta , putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi, sve što nije naznaceno pod ” ARANŽMAN UKLJUČUJE”

VAŽNE NAPOMENE

– Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije.

– S obzirom da su vremena letova podložna promenama molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put.

– Usled promena na monetarnom tržištu agencija  zadržava pravo korekcije cena.

– Uz ovaj program putovanja i cenovnik važe opšti uslovi putovanja agencije koji su deo ugovora o putovanju.

Svi navedeni iznosi su u eur i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu Komercijalne banke za efektivu na dan plaćanja.

Klijenti su dužni da se upoznaju sa opštim uslovima putovanja agencije  i da svojim potpisom na prijavi ili obračunu daju saglasnost sa istim.