+381 11 383 70 82 || +381 60 3096 788 office@holidaytime.rs

Steigenberger Aqua Magic 5* Hotel sa 5 zvezdica

Opis

LOKACIJA

Bivši hotel Steigenberger Club, kompletno renoviran i otvoren u januaru 2014.godine, nalazi se u turističkoj zoni Memša, preko puta hotela Steigenberger Al Dau Beach. Udaljen je oko 5km od centra Hurgade i 3km od aerodroma. Poseduje privatnu peščanu plažu, koja je udaljena oko 400m od hotela. Jedan deo je sa koralnim grebenom, što posebno privlači ljubitelje podvodnog sveta i ronjenja a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Do plaže tokom dana saobraća besplatni hotelski šatl bus.

HOTELSKA PONUDA

5 restorana, 5 barova, privatna plaža sa barom i restoranom, otvoreni bazen sa delom za decu, adult bazen na krovu hotela, akva park (poseduje sertifikat prilagođen najvišim standardim), lazy river (duga 450m), golf teren sa 9 rupa, staza za trčanje duga 2.5km, spa centar ”Vista”, sauna, parno kupatilo i wellness, fitness centar, boćanje, stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, pikado, Souk- tradicionalni market sa prodavnicama, 2 sale za konferencije, 24h room service, vešeraj, WiFi (uz doplatu), banka, frizer, doktor, prodavnice, mini club (2-4god), kids club (4-12god) i Teenager (13-16god), dečije igralište i animacije.

SMEŠTAJ

Hotel raspolaže sa 668 soba. Sve sobe poseduju: LCD satTV, klimu, mini bar, telefon, sef, wifi (uz doplatu), ketler, kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu. Određeni broj standardnih soba poseduje prozore od poda do plafona, ili francuski balkon.

USLUGA

Usluga  je all inclusive prema hotelskim pravilima.

Opremljenost:

Sat TV Klima WiFI Fen Mini bar Sef Telefon Balkon/Terasa

Prevoz:

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan BEOGRAD – HURGADA.
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije. Poletanje za Hurgadu.Sletanje na aerodrom u Hurgadi. Transfer do hotela i smeštaj. Korišćenje usluge prema izboru. Noćenje.
2. do poslednjeg dana – Hurgada
Boravak u izabranom hotelu. Mogućnost organizovanja nekog od fakultativnih izleta. Usluge vodiča na engleskom jeziku. Pretposlednjeg dana boravka sobe se zadržavaju i koriste hotelske usluge do polaska na aerodrom.

Poslednji dan – HURGADA – BEOGRAD
Poletanje aviona za Beograd.
EGIPAT – IMAJUĆI U VIDU NOĆNI RED LETENJA IZ HURGADE KA BEOGRADU, SVIM PUTNICIMA AGENCIJE  OMOGUĆENO JE DA ZADRŽE SVOJE SOBE I KORISTE USLUGE HOTELA DO DOGOVORENOG TRANSFERA I POLASKA NA AERODROM.

U CENU JE URAČUNATO

– avio prevoz na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd;
– transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge AI (sve uključeno) ili HB (polupansion),
– za polaske u aprilu i maju – usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku.
za polaske od juna – usluge vodiča na srpskom jeziku.

U CENU NIJE URAČUNATO

-aerodormske takse 65€ (40€ aerodromska taksa i 25€ YQ taksa) i iznos je podložan promenama do dana polaska na put, a postoji i mogućnost povećanja cene goriva o čemu bi putnici bili blagovremeno obavešteni),
-egipatska ulazna viza 23€, plaća se u agenciji, dobija na aerodromu Hurgada po sletanju,
-putno zdravstveno osiguranje,
-fakultativni izleti i posete,
-posebne usluge i individualni zahtevi.

VAŽNE NAPOMENE

– Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije.
– S’obzirom da su vremena letova podložna promenama molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put.
– Usled promena na monetarnom tržištu agencija  zadržava pravo korekcije cena.
– Uz ovaj program putovanja i cenovnik važe opšti uslovi putovanja agencije koji su deo ugovora o putovanju.
– Svi navedeni iznosi su u eur i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu Komercijalne banke za efektivu na dan plaćanja.
– Klijenti su dužni da se upoznaju sa opštim uslovima putovanja agencije  i da svojim potpisom
na prijavi ili obračunu daju saglasnost sa istim.