+381 11 383 70 82 || +381 64 95 3333 7 office@holidaytime.rs

HOLIDAY TIME TURISTIČKA AGENCIJA

Holiday Time je novootvorena turistička agencija koja nudi veliki izbor aranžmana za Vaš odmor iz snova. Pored organizovanja putovanja u inostranstvu, oblast našeg delovanja podrazumeva prodaju avio karata za ceo svet, po najpovoljnijim cenama.

Ukoliko planirate letovanje ili posetu nekom od popularnih evropskih gradova, turistička agencija Holiday Time je pravi izbor za Vas. Naše ljubazno i stručno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć prilikom izbora željenog aranžmana, pronalaženja najjeftinije avio karte,transfera ili hotelskog smeštaja.

Turistička agencija Holiday Time je specijalizovana za prodaju aranžmana za letovanje na različitim destinacijama u inostranstvu: Tunis, Egipat, Turska, Grčka,Malta,Kipar. Sa željom da Vaš odmor učinimo nezaboravnim, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor hotela i apartmana u celom svetu.

Posredstvom agencije Holiday Time možete uživati u kontinentalnom delu Grčke,na poluostrvu Halkidiki ili na nekom od magičnih ostrva: Tasos, Skijatos, Zakintos, Rodos, Krf,Krit,Kefalonija,Mikonos,Santorini,Skopelos.

Ako ste više ljubitelj aktivnog odmora, agencija Holiday Time predlaže posetu nekom od najlepših gradova Evrope: Rim, Amsterdam, Beč, Prag, Milano,Pariz,Moskva,Lisabon,Madrid,Barselona… Vekovima stara istorija, zadivljujuća umetnost, raznovrsni običaji i odličan šoping, učiniće Vaš odmor savršenim.

Za bezbedan boravak u inostranstvu nudimo putno zdravstveno osiguranje u saradnji sa osiguravajućim kućama Milenijum i Uniqa. Takođe, u mogućnosti smo da Vam obezbedimo hotelski smeštaj kao I transfere u celom svetu.

Uvek je pravo vreme za odmor!

Holiday Time, Bulevar kralja Aleksandra 153, Beograd