+381 11 383 70 82 || +381 64 95 3333 7 office@holidaytime.rs

SHARM EL SHEIKH ***nova godina*** 7 dana / 6 noćenja

Novogodišnji praznici na obalama Crvenog mora. Polasci 29.12 / 04.01 / 10.01

SHARM EL SHEIKH

7 DANA 6 NOĆENJA 

PAKET ARANŽMAN :  AVIO PREVOZ + TRANSFER + SMEŠTAJ + AI ili FBP

 

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja….Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN
Beograd- sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Agencije 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Šarm el Šeik. Transfer do mesta boravka po izboru. Smeštaj u izabrani hotel.
2. DAN – 6. DAN
Šarm el Šeik – boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.
7. DAN
Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate.
NAČINI PLAĆANJA: Gotovinom, platnim karticama ili čekovima građana.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik. 
Program putovanja može biti korigovan u slučaju promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.

VAŽNE NAPOMENE:
-Aranžman je rađen na bazi čarter leta avio kompanije Aviolet i minimalni broj putnika za realizaciju putovanja je 120.